מצרכים למתכון
18 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד טעימה וקלה להכנה
- 1 מקציפים את החלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב. מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומקציפים עד שנוצר קצף תפוח ובהיר. מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן בזרם דק, תמצית וניל ושמנת חמוצה. בסוף מוסיפים שוקולית, אבקת קקאו וקמח בתנועות קיפול.
- 2 יוצקים לתבנית עגולה (קוטר 26) משומנת. אופים בחום של 170 מעלות (רצוי לא טורבו) כ- 45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
- 3 מערבבים כפית קפה נמס ב- 3/4 כוס מים ומרטיבים את העוגה כל עוד היא חמה.
- 4 מכינים גנאש שוקולד (מרתיחים שמנת ושוקולד מריר) ומצפים את העוגה.
- 5 מקשטים את העוגה (אפשר קוקוס, אגוזים מסוכרים, עדשים משוקולד או כל מה שאוהבים) ושומרים בקירור עד ההגשה.
- 6 בהצלחה ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה (קוטר 26).
הערך התזונתי לא כולל את ליקר הקפה וקישוטי העוגה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.8% |
31.5% |
9.2% |
58.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב