דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (כ- 40 עוגיות גרנולה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות גרנולה מקמח מלא וללא סוכר לבן
חטיף בריא לקחת לעבודה
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 מחממים חמאה במיקרו עד שהיא רכה מאוד אך לא נמסה, כ- 20-30 שניות.
  • 3 מקרימים חמאה עם סילאן עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה. מוסיפים ביצה ומערבלים עוד דקה.
  • 4 מנפים לקערה את הקמחים ואת הסודה לשתייה, ומוסיפים שיבולת שועל וצימוקים. מערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  • 5 מקררים את התערובת במקרר 15 דקות לפחות. בעזרת כפות ידיים לחות מגלגלים כדורים ממחצית מהבצק ואופים כ- 7-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות.
  • 6 כאשר מגש העוגיות הראשון מוכן, מצננים 10 דקות על התבנית. מסירים את העוגיות מהתבנית ומכינים עוגיות נוספות מהבצק שנותר.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 18.9% 8.3% 68%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב