דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון בקרם פטריות ושום
פילה אמנון בציפוי פנקו פריך
  • 1 מנקים את הפילטים הטריים היטב ומפזרים עליהם מלח ופלפל שחור. במידה ומשתמשים באמנון קפוא - משרים את הדג קודם לכן לשעה במים עם 2 כוסות מיץ לימון וכוס חומץ, כך שהנוזלים יכסו את הדג לגמרי. מוציאים ומנקים מקשקשים ושאר מרעין בישין. את הפעולה הזאת מבצעים רק אם הדג קפוא. במידה והדג טרי אין צורך כלל בפעולת ההשריה הזאת.
  • 2 טוחנים בעזרת בלנדר מוט את הפטריות, השום, הבזיליקום, כפית השמן, האורגנו ומיץ הלימון, עד לקבלת משחה אחידה.
  • 3 מורחים כחצי מהתערובת על התבנית, מניחים עליה את הפילטים ועליהם מורחים את יתר התערובת.
  • 4 מפזרים מעל את הפנקו, מתיזים ספריי שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד להזהבה (כ- 20 דקות).
  • 5 מגישים מיד - בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 8% 65.5% 24.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב