דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נודלס ברוטב בולונז
ארוחת צהריים טעימה לילדים
  • 1 מבשלים את הנודלס על פי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים את השום ואת הבשר הטחון, מערבבים וממשיכים בטיגון עד שינוי צבע הבשר לאפור, תוך כדי מועכים בעזרת מזלג כדי שלא יהיו גושים.
  • 3 מוסיפים את העגבניות המגורדות וממשיכים בבישול כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 4 מוסיפים את התבלינים וממשיכים בבישול כ- 5 דקות נוספות עד לצמצום הנוזלים. מוסיפים את הנודלס, מערבבים ומגישים מיד.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. סוג המטבח - איטלקי בשילוב עם סיני.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 11.1% 36.4% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב