דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 284 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אושפלאו בקר
מנה טעימה ומזינה, צילום: חגית גורן
  • 1 מבשלים בתחילה את קוביות הבקר או הכבש עד לריכוך עם מעט בצל, גזר וסלרי + קורט מלח ופלפל שחור גרוס (לא להשתמש בכל הבצל והגזר אלא במעט).
  • 2 בסיום מסננים ושומרים את הנוזל.
  • 3 במקביל, מבשלים את החומוס המושרה עד לריכוך (אפשר גם לקנות קפוא ומוכן).
  • 4 מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את הגזר ומקפיצים קלות.
  • 5 בנפרד, מטגנים את האורז, מוסיפים את כל המרכיבים ולבסוף את נוזל הבקר או הכבש, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 30 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. המתכון מאת השף אילן צוירן - שף הבית של "שף הדרך".

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 10.7% 31.9% 53.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב