דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (כמספר הטורטיות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טורטיה במילוי בשר
מישהו מרגיש כמו בקרנף?
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה. מוסיפים את הפלפל האדום, מערבבים ומטגנים כמספר דקות. מוסיפים את הבשר הטחון, ומערבבים היטב עד שהבשר מתחיל לשנות את צבעו לכהה יותר. מוסיפים את הבהרט ומערבבים, מוסיפים את הטריאקי והצ`ילי המתוק, מתבלים במלח ובפלפל שחור לפי הטעם, מערבבים והמילוי מוכן.
  • 2 את הטורטיה מניחים במחבת ללא שמן, מחממים כדקה בערך משני הצדדים - והטורטיה מוכנה למילוי.
  • 3 מורחים את הטורטיה בטחינה, מפזרים 4 כפות מלאות של מלית הבשר הטחון ומעל את עלה החסה.
  • 4 מגלגלים כצינור, פורסים ל- 3 ומניחים בכלי ההגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום הטחינה אפשר למרוח אבוקדו (2 כפות לטורטיה) או עמבה ועוד. אפשר להוסיף רטבים או ירקות שאתם אוהבים, כל אחד לפי ראות עיניו.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 17.8% 32% 47.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב