דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

38 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (35-40 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד
כיף לטבול עם התה
  • 1 מניחים בקערה את החמאה, חמאת הבוטנים, הסוכר החום והסוכר הלבן, ומקציפים לתערובת חלקה חלקה. מוסיפים את הביצים אחת אחת ולאחר מכן את סירופ התירס, המים ותמצית הוניל.
  • 2 מערבבים ביחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. מוסיפים לתערובת החמאה את תערובת הקמח ומערבבים היטב. מקפלים גם את השוקולד לתערובת.
  • 3 מניחים בתבנית בעזרת שתי כפות גושים קטנים מהתערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כרבע שעה, עד שקצוות העוגיות מקבלות צבע זהוב.
  • 4 לאחר האפייה מניחים לעוגיות להתקרר מספר דקות ולאחר מכן מחלצים אותן מנייר האפייה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את סירופ התירס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 21.5% 9% 68.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב