דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 529 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון בתבשיל ירקות
שילוב בין דגים וירקות
  • 1 להשרות את הדגים במיץ הלימון ובמלח, לפרוס את תפוחי האדמה, לחתוך לרצועות את הפלפל האדום והגזר, לקלף את שיני השום ולחתוך כל אחת לחצי, ולסנן את גרגירי החומוס.
  • 2 לחמם את השמן בסיר. להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן תוך כדי ערבוב מדי פעם למשך כ- 2 דקות.
  • 3 להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דקות. להוסיף את החומוס, את הגזר והפלפל האדום.
  • 4 לכסות במים פי 2 מהירקות, לתבל, לחכות לרתיחה, להנמיך את האש ולהוסיף את הכוסברה.
  • 5 לערבב היטב. כשתפוחי האדמה מתרככים להוסיף את הדג בין הירקות ולבשל כ- 10 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את תבלין הפילדלפיה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 9.7% 36.7% 48.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב