דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 353 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חורוש במיה
שילוב מצוין של בקר ובמיה
  • 1 חותכים לקוביות את הבשר (בשר בקר מס` 2 (צלעות) - אפשר גם מס` 4), מטגנים אותן בשמן עד לשינוי צבע אפרפר, מוציאים ומניחים בצד (עדיף בסיר טפלון).
  • 2 באותו סיר מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה ולריכוך. מוסיפים את השום והבשר, ומערבבים. מוסיפים את העגבניות המקולפות והבשלות, ורסק העגבניות, ומערבבים לעוד כ- 5 דקות בישול.
  • 3 מוסיפים את התבלינים והלימון הפרסי, ומערבבים. מוסיפים כ- 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה וממשיכים בבישול כשעתיים לפחות עם מכסה סגור.
  • 4 בינתיים משרים את הבמיה במים רותחים כ- 15 דקות ומסננים. לאחר כשעתיים של בישול מוסיפים את הבמיה, מגבירים מעט את הלהבה וממשיכים בבישול כ- 15-20 דקות נוספות.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הלימון הפרסי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 39.3% 33.8% 21.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב