דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (כ- 25 מאפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ריבועי בצק עלים עם קרם שקדים ותאנים
קינוח מלא בטעמים
  • הבצק:
  • 1 את הבצק המופשר לפרוס על נייר אפייה במגש, ולחתוך לקוביות של 3X3 ס"מ.
  • 2 מעבירים את המגש למקפיא (מזמן סיום הכנת הבצק ועד סיום הכנת המלית - בערך עד 20 דקות).
  • המלית:
  • 1 בזמן זה טוחנים את אבקת הסוכר והשקדים יחדיו.
  • 2 מוסיפים חלבון וחמאה וטוחנים לכדי משחה חלקה.
  • 3 את התאנים חותכים לרבעים וכל רבע לפלחים דקים מאוד.
  • הכנה לאפייה:
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 מוצאים את הבצק החתוך מהמקפיא ומניחים את קוביות הבצק ברווחים בתבנית.
  • 3 על השוליים של כל קוביה מורחים חלמון, במרכז מורחים כחצי כפית ממלית השקדים ומעל את רבע התאנה הפרוסה.
  • 4 על התאנה מפזרים מעט סוכר חום.
  • 5 אופים עד כרבע שעה או עד לקבלת גוון זהוב. מניחים מחוץ לתנור לפחות כ- 20 דקות עד ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 26% 8.4% 61.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב