דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 482 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פילה בקר ושיטאקי
בא לכם איזה סטייק טוב?
  • 1 מחלקים את הפילה ל- 4 חתיכות שוות, כ- 250 גרם למנה.
  • 2 משמנים מחבת כבדה ויוצקים את שמן הזית.
  • 3 ממליחים ומפלפלים את נתחי פילה הבקר וצורבים אותם מכל הצדדים.
  • 4 מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות צלזיוס למשך כ- 8-10 דקות למידת מדיום. למידה גבוהה יותר משאירים עוד כמה דקות בתנור.
  • 5 מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים את הבצלים. מטגנים מעט ומוסיפים את השום, מערבבים ומוסיפים את הפטריות והאפונה, מטגנים מעט ומוסיפים את הסילאן.
  • 6 מערבבים היטב ומוסיפים את היין. מערבבים, שורפים אלכוהול ומוסיפים את הציר והתימין.
  • 7 מבשלים עד לצמצום והתעבות הנוזלים. טועמים וממליחים ומפלפלים לפי הצורך.
  • 8 במרכז כל צלחת שמים כמות שווה של פטריות, אפונה, שום ובצל. מניחים מעל את הפילה, יוצקים מהרוטב על הפילה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 26.5% 55.6% 17%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב