דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (25-30 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ביסקוטי שוקו פיסטוק
ביסקוטים טעימים להפליא, צילום: ליאור טייטלר
  • 1 לערבב את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והסוכר. להוסיף את הביצים ותמצית הוניל ולערבב.
  • 2 להוסיף את שאר החומרים ולערבב עד שהמסה אחידה.
  • 3 בעזרת ידיים רטובות ליצור גליל ולהניח על תבנית עם נייר אפייה.
  • 4 לאפות כ- 25 דקות בחום של 170 מעלות. לצנן היטב אחרת השוקולד צ`יפס יימרחו בחיתוך (חשוב ביותר).
  • 5 לפרוס את הגליל לפרוסות, להניח על גבי הרשת של התנור ולאפות כ- 10 דקות בחום של 170 מעלות עד לייבוש.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרידת התפוז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 19.1% 13% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב