דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (כ- 4 חצאי פיתות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שווארמה עגל ביתית
שווארמה עגל תוצרת בית
  • 1 חותכים את חזה העגל לרצועות דקות.
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 3 מגבירים את הלהבה, מוסיפים את רצועות העגל וממשיכים בטיגון כ- 10-12 דקות עד שהבשר משנה את צבעו. מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים חם.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: בפיתה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 38.1% 51.2% 9.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב