דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 340 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל כתף בקר עם בורגול וירקות
ארוחה מבושלת מזינה
  • 1 חותכים את הבשר לקוביות קטנות ומבשלים בסיר נפרד כשעתיים (בישול חלקי וכמעט מלא) ומסננים מנוזלים.
  • 2 את הבורגול משרים כרבע שעה ומסננים מנוזלים.
  • 3 בסיר סוטאג` רחב מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד להזהבה קלה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את הירקות בהדרגה לפי הסדר הרשום, כל זאת תוך כדי ערבוב ועד לריכוך קל.
  • 5 מוסיפים את גרגירי החומוס והבורגול, וממשיכים לטגן קלות. מוסיפים את המים הרותחים עם אבקת מרק העוף, ומערבבים. ברגע שהמים נספגים מעט בבורגול - מכסים ומבשלים על אש קטנה עוד כ- 20-30 דקות עד שמוכן (באמצע הבישול אפשר לתקן תיבול, לערבב קלות ולכסות).
  • 6 מגישים ונהנים מתבשיל כתף בקר טעים ומזין!
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.1% 13.5% 34.5% 41.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב