דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שוקולד פרווה עם קצפת לוטוס
עוגת שוקולד טעימה בטעם לוטוס
  • הכנה הבסיס:
  • 1 להכניס לקערת המיקסר את הביצים השלמות וסוכר הוניל, ולהתחיל להקציף.
  • 2 להוסיף בהדרגה את הסוכר, ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
  • 3 להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן.
  • 4 בקערה לערבב את הקמח, אבקת הקקאו ואבקת האפייה.
  • 5 להוסיף למיקסר את ממרח הלוטוס.
  • 6 להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח והקצפת הצמחית עד לקבלת תערובת אחידה. לא להרבות בערבול, רק עד שהתערובת אחידה.
  • 7 לשמן תבנית מרובעת חד פעמית ולשפוך לתוכה את תערובת העוגה.
  • 8 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 9 להוציא ולקרר.
  • הכנת הקצפת:
  • 1 להקציף את הקצפת הצמחית ביחד עם ממרח הלוטוס עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 2 למרוח על העוגה שהתקררה ולהכניס למקרר לצינון של שעה לפני ההגשה.
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להפוך את העוגה לחלבית ולהחליף את הקצפת צמחית בשמנת מתוקה.

ציוד נדרש: תבנית מרובעת חד פעמית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 33.2% 7.8% 58.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב