דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 468 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק שולה פרסי
מרק פרסי עם עדשים ואורז
  • 1 בסיר עמוק מטגנים בצל בשמן עד הזהבה וריכוך קל.
  • 2 מוסיפים את העדשים, הכרוב, הסלרי והלפת, ומאדים מעט.
  • 3 מוסיפים כ- 2 עד 2 וחצי ליטר מים ומביאים לרתיחה, ממשיכים בבישול כחצי שעה לפחות.
  • 4 מוסיפים את הכוסברה והתבלינים ומערבבים.
  • 5 מוסיפים כוס אורז וממשיכים בבישול עד שהאורז בשל (כ- 20 דקות לפחות).
  • 6 טועמים ומתקנים תיבול. מתקבל מרק שולה פרסי מושלם!
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.7% 6% 13% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב