דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (כ- 18 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת סברינה
עוגת סברינה ביתית חגיגית
  • 1 מקציפים את החלבונים, מוסיפים סוכר וסוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב. מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד שנוצר קצף תפוח ובהיר. בסוף מוסיפים את היבשים (קורנפלור, סולת וקמח תופח) בתנועות קיפול.
  • 2 משמנים תבנית עגולה בקוטר 26, מפזרים בתחתית ובדפנות פירורי לחם ויוצקים את הבלילה.
  • 3 אופים בחום של 170 מעלות (רצוי לא טורבו) למשך כ- 30-40 דקות (תלוי בתנור) ומצננים.
  • 4 מערבבים מים עם סוכר ורום, ומרטיבים את העוגה.
  • 5 מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת עם החלב, הסוכר והפודינג לקרם חלק ויציב, ומורחים על העוגה (אפשר להעביר חלק מהקרם לשק זילוף ולקשט את העוגה).
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט בדובדבנים מסוכרים או בתותים טריים.

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26.

הערך התזונתי לא כולל את קישוט הדובדבנים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 23.1% 8.3% 65.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב