דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 287 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף עם קולה בתנור
עוף עם קולה - מקורי ומעניין
  • 1 לטגן את כרעי העוף בשמן החם במשך 2 דקות מכל צד ולהעביר לקערה גדולה.
  • 2 לערבב בקערה נוספת את מצרכי המשרה.
  • 3 למזוג את המשרה על כרעי העוף, להניח במקרר כשעתיים לספיגת הטעמים ולהכניס לתבנית אפייה.
  • 4 לפזר מעל שומשום ולאפות בחום גבוה של 200 מעלות למשך כשעה או עד שהעוף מוכן ושחום.
  • 5 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 25.6% 67.5% 6.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב