דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים קרה
עוגת גבינה פירורים של קפה גרג, צילום: אסף לוי
  • הכנת הגבינה (הבלילה):
  • 1 מקציפים שמנת מתוקה (להשתמש ב- 42% ולא ב- 38%) עם סוכר ופודינג וניל.
  • 2 מוסיפים בהדרגה את הגבינה.
  • 3 מערבבים עם הלקקן.
  • 4 לאחר מכן מוסיפים את גרידת הלימון והברנדי, ובוחשים במהירות איטית.
  • 5 שומרים במקרר.
  • הכנת הבצק:
  • 1 את הסוכר והחמאה מערבבים היטב יחדיו.
  • 2 מוסיפים בהדרגה את החלמונים ולאחר מכן את הקמח + אבקת האפייה, עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 על הבצק "לנוח" כשעה במקרר.
  • הרכבת העוגה:
  • 1 משטחים 2/3 מהבצק בתבנית אפייה עגולה ואת ה- 1/3 הנותר מרדדים בתבנית שטוחה.
  • 2 אופים ביחד כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
  • 3 מצננים ויוצקים את בלילת הגבינה לתוך התבנית העגולה.
  • 4 את יתרת הבצק מפוררים ביד או במג`ימיקס מעל הבלילה.
  • 5 מקפיאים את העוגה למשך 3-4 שעות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה, לקקן.

זמן ההכנה כולל את זמן "מנוחת" הבצק במקרר + זמן הקפאת העוגה. באדיבות רשת קפה גרג.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 37.4% 9.9% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב