דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 226 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלמון ברוטב בוטנים
פילה סלמון עם בוטנים
  • 1 לחתוך את פילה הדג לקוביות גדולות (יוצא כ- 5-6 יחידות).
  • 2 לפזר את המלח והפלפל השחור לפי הטעם על הדג ולחכות 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 3 להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 15 דקות.
  • 4 לערבב את כל מצרכי הרוטב.
  • 5 להוציא את הדג האפוי מהתנור, למזוג את הרוטב מעל ולהכניס שוב לתנור ל- 5 דקות נוספות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ`ילי.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 38.5% 53.6% 6.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב