דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 את האספרגוס יש לחלוט במי מלח.
  • 2 לסיר הוסיפו את היין, החומץ, הפלפל השחור ואת הבצל קצוץ דק, בשלו עד שהנוזלים מתאדים ולאחר מכן הוסיפו את השמנת והרתיחו.
  • 3 כעת הוסיפו את החמאה (חתוכה לקוביות) באופן איטי תוך כדי שאתם מערבבים היטב עד שכל החמאה נבלעת בתוך התערובת.
  • 4 כעת הוסיפו את הלימון והורידו מהגז.
  • 5 הוסיפו מלח ועירית קצוצה.
  • 6 בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 67.7% 7.9% 17.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.65 (3.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב