דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 563 גרם למנה\יחידה (לכ- 4 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גלילות חצילים במילוי בשר וברוטב אדום
ארוחת צהריים נפלאה של חצילים ממולאים
  • 1 לקלף את החצילים ולחתוך אותם לאורך בעובי של 1 ס"מ.
  • 2 להניח את פרוסות החצילים בתבנית אפייה עם נייר אפייה ולמרוח בשמן זית.
  • 3 להכניס לאפייה בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה, עד שהחצילים משחימים.
  • 4 בקערה לערבב בשר בקר טחון, שום כתוש, מלח, בהרט וכוסברה קצוצה. להניח בצד עד שהחצילים מוכנים.
  • 5 להניח חציל על משטח עבודה. לשים כף מהבשר בתחתית החציל ולגלגל לגלילה. להמשיך כך עם כל החצילים.
  • 6 להניח בסיר שטוח את גלילות החצילים.
  • 7 לשים את העגבניות החתוכות בסיר. בקערית לערבב את כל מצרכי הרוטב ולשפוך מעל גלילות החצילים.
  • 8 להניח על האש ולהביא לרתיחה, להנמיך ולבשל כשעה עד שרוב הנוזלים מצטמצמים.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 19% 27.2% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב