דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

120 מנות/יחידות, 15 גרם למנה\יחידה (כ- 120 מקרונים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מקרונים במילוי גנאש שמן זית מתובל
מקרון שמן זית מקורי ומיוחד
  • הכנת המקרונים:
  • 1 חלק א`: מערבבים את המרכיבים יחד למשחה אחידה ויציבה.
  • 2 חלק ב`: מבשלים על אש בינונית את המים והסוכר ל- 118 מעלות. במיקסר שופכים בזרם דק את הסירופ על החלבונים אשר הוקצפו קלות (תוך כדי הקצפה מתמדת) על מנת ליצור מרנג איטלקי.
  • 3 ברגע שהמרנג מגיע ל- 35 מעלות מקפלים אותו ב- 2 חלקים לתוך משחת השקדים (חלק א`), ומערבבים בכדי להפיל את המסה מעט.
  • 4 מעבירים לשק זילוף עם צנטר מס` 6 ומזלפים על מגש אפייה עם "סילפט" (משטח סיליקון) עיגולים בקוטר 3 ס"מ באופן מדויק ובמרחק סביר אחד מהשני (הדבר דורש מעט ניסיון, אך עם מעט אימונים השליטה בשק הזילוף תשתפר ויתקבלו עיגולים מושלמים).
  • 5 משאירים את המגשים חשופים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות עד שמתקבלת מעין קליפה עדינה על המקרונים.
  • 6 אופים בתנור שחומם ל- 140 מעלות למשך 16 דקות.
  • 7 מוציאים מהתנור ומחכים עד שמקרונים יתקררו באופן מלא, ורק אז מוציאים אותם מהמגש.
  • הכנת גנאש שמן הזית המתובל:
  • 1 מחממים בסיר את השמנת, הגלוקוז, הסוכר האינוורטי, המלח והפלפל.
  • 2 בינתיים ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
  • 3 שופכים את הנוזל החם על השוקולד המומס, ומערבבים היטב למסה חלקה.
  • 4 נותנים לתערובת להתקרר ל- 40 מעלות ומוסיפים פנימה את שמן הזית.
  • 5 טוחנים עם בלנדר מוט לאמולסיה חלקה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.
  • 6 למחרת המסה יציבה, ממלאים אותה בשק זילוף ומזלפים במקרונים. את המקרונים ניתן לשמור בהקפאה בקופסא אטומה לפני המילוי ואחרי המילוי.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מד חום ומשקל דיגיטליים.

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל הירוק, הסוכר האינוורטי והגלוקוז. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 30.8% 7.5% 59.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב