דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 464 גרם למנה\יחידה (כ- 3 מנות (כ- 10 שיפודים סה"כ))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שיפודי פילה סלמון על מצע של פירה כתום
הסלמון משתלב נהדר עם תיבול אסייאתי
  • הכנת השיפודים:
  • 1 חותכים את פילה הסלמון לקוביות ומשפדים על שיפודי עץ.
  • 2 מערבבים את מרכיבי המשרה ומשרים את השיפודים לפחות שעה במקרר.
  • 3 מחממים מחבת פסים, שמים 1-3 כפות שמן בקערה, מברישים את שיפודי הסלמון בשמן, מפזרים מעט מלח ופלפל שחור וצורבים מכל הצדדים.
  • הכנת הפירה:
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה והבטטה במים מומלחים עד שמתרככים.
  • 2 שומרים כוס אחת ממי הבישול בצד ואת היתר שופכים. מועכים את כל התפוחי האדמה והבטטה ומערבבים.
  • 3 מוסיפים בהדרגה ממי הבישול עד שמתקבל פירה רך, סמיך ולא יבש.
  • 4 מוסיפים חמאה/שמן זית לפי הטעם. טועמים ומוסיפים עוד מלח אם חסר.
  • 5 מגישים עם שיפודי הסלמון ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לא חובה להגיש כשיפודים אלא אפשר גם כנתחים. ניתן להגיש גם לצד פסטה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. זמן ההכנה כולל את זמן השרית השיפודים במשרה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 20.4% 27.4% 49.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב