דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 191 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה גבינה מלוח עם תוספות
מאפה טעים ומלוח
  • 1 מרסקים גס את הפיתה קרנץ` לפירורים (צריך להשתמש בטעם שמנת בצל), מערבבים עם חצי מכמות שמן הזית והשמנת לבישול, משטחים בתחתית תבנית אפייה ואופים בחום של 175 מעלות למשך 12 דקות.
  • 2 מטגנים קלות ביתרת שמן הזית את התירס והפלפלים, מוסיפים תימין, כמון וזיתים.
  • 3 מסירים מהאש ומערבבים עם המלח, הפלפל השחור, הגבינות ופירורי הלחם.
  • 4 יוצקים מעל התחתית האפויה.
  • 5 פורסים פרוסות דקות לאורך הקישוא, מגלגלים סביב עצמן, נועצים בבלילת התירס והגבינות, ואופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 35 דקות עד להזהבה (המבחן אם מוכן יהיה ההתמצקות וההזהבה).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית של 15/20 למאפה גבוה, ואם מגדילים יהיה שטוח יותר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 22.7% 31.9% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב