דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפי שבלול מלוחים עם פסטו ועגבניות מיובשות
מאפי שבלול מלוחים עם פסטו ועגבניות מיובשות
שבלולי פסטו ועגבניות מיובשות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (כ- 50 עוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה גדולה לערבב את כל המרכיבים, פרט לקמח ואבקת אפייה, לתערובת אחידה.
  • 2 להוסיף את הקמח ואבקת האפייה, וללוש בידיים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. לצנן במקרר במשך חצי שעה לפחות.
  • 3 לחמם את התנור ל- 170 מעלות ולחלק את הבצק ל- 6.
  • 4 לרדד כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי 3 מ"מ. למרוח מהמלית ובמרכז לשים פס דק של עגבניות מיובשות. לגלגל לגליל ולהדק.
  • 5 לחתוך לעוגיות בעובי 1-2 ס"מ בעזרת קלף או סכין חדה מאוד, ולסדר עם מרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • 6 לאפות במשך 20-30 דקות עד להזהבה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לגרסה חלבית ולא טבעונית ניתן לפזר מעט פרמזן מגורר מעל המלית.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה משעל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)108366
חלבונים (גרם)1.74 5.9
פחמימות (גרם)1137
מתוכן סוכרים (גרם)0.57 1.94
שומנים (גרם)6.27 21.2
מתוכם שומן רווי (גרם)1.63 5.5
נתרן (מ"ג)146.3494.58
מים (גרם)00
ויטמין B (מק"ג)0.080.26
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)0.070.23
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)00.01
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.030.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.9% 9.1% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.