דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 589 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פילה סלמון ופולנטה
פילה סלמון מושלם על פולנטה
  • 1 במחבת כבדה יוצקים את השמן וצורבים את הדג (פילה סלמון חתוך למנות של 150-200 גרם) משני הצדדים למשך כ- 2 דקות מכל צד.
  • 2 ממליחים ומפלפלים, ומעבירים לתבנית אפייה.
  • 3 מחממים תנור מראש ל- 200 מעלות ומכניסים את הדג ל- 8-10 דקות (חשוב לא לייבש את הדג).
  • 4 באותה מחבת מקפיצים את השום, פלפל הצ`ילי והאפונה, מוסיפים חצי מכמות החמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה ומכבים את הגז.
  • 5 בסיר מרתיחים את החלב והמים, ומוסיפים לאט תוך כדי ערבוב את קמח התירס. מוסיפים מלח, פלפל לבן ותימין, ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כחצי שעה. לאחר מכן, מוסיפים את השמנת, החמאה הנותרת ואת האפונה שבמחבת, מערבבים היטב, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
  • 6 אופן ההגשה: יוצקים בצלחת מהפולנטה, מניחים מעל את הסלמון ומגרדים מעל גבינת פרמזן ועירית קצוצה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם צריבה ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 22% 30.8% 45.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב