דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 191 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פאי במילוי חזה עוף וירקות
פאי נפלא לארוחת הצהריים
  • 1 לחמם במחבת או בסיר שטוח את השמן.
  • 2 לטגן את הבצל עד להשחמה.
  • 3 לחתוך את חזה העוף לקוביות ולטגן עד שמשנה את צבעו ללבן.
  • 4 להוסיף את לקט הירקות ולתבל במלח, אבקת המרק והפלפל השחור.
  • 5 להוסיף את כוס המים ולהביא לרתיחה.
  • 6 לבשל 15-20 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים. לכבות ולקרר.
  • 7 לפרוס את הבצק על משטח העבודה ולחלק לחצי.
  • 8 לשמן תבנית מלבנית חד פעמית.
  • 9 להניח את מחצית הבצק על התבנית כך שיכסה את התחתית והדפנות.
  • 10 לחורר במזלג ולהכניס למקרר עד שהמלית מתקררת בינתיים (להכניס גם את החצי השני של הבצק למקרר).
  • 11 לחמם את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 12 להוציא את הבצק מהמקרר ולמרוח ביצה טרופה (כדי שהנוזלים לא ירטיבו את הבצק).
  • 13 לשים את המלית על הבצק וליישר (במידה ונותרו נוזלים - לסנן את הירקות).
  • 14 מעל להניח את החצי השני של הבצק ו"לצבוט" אותו לדפנות הבצק שבתבנית.
  • 15 למרוח בביצה ולפזר שומשום.
  • 16 להכניס את הפאי לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 15 דקות, להנמיך ל- 170 מעלות ולהמשיך לאפות למשך כחצי שעה עד שהפאי משחים יפה.
  • 17 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית חד פעמית.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 27.7% 24.4% 45.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב