דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אצבעות שקדים וקינמון
שילוב נפלא של שקדים וקינמון
  • 1 פורסים את הבצק על שולחן עבודה ומחלקים לשניים. חלק אחד מגלגלים ברפרוף ושומרים בינתיים במקרר.
  • 2 מקמחים מעט את משטח העבודה ומרדדים את הבצק (החלק השני) לעלה מלבני דק יותר (כ- 35 ס"מ רוחב על כ- 70 ס"מ אורך). בעזרת גלגלת פיצה יוצרים 3 רצועות לאורך ו- 5 לרוחב (כעת יש לנו 15 רצועות בצק מלבניות קטנות).
  • 3 מפזרים על כל עלה מלבני כפית גדושה בערך מהמלית (לאחר שערבבנו את חומרי המלית יחד). מניחים בקצה אחד לאורך שיפוד עבה (לא חובה), מגלגלים ושולפים את השיפוד (יוצר מעין מראה מקומט).
  • 4 עושים את אותם השלבים עם הבצק ששמרנו במקרר.
  • 5 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, מורחים חלבון ביצה מעל ומפזרים סוכר דמררה.
  • 6 אופים בחום של 180 מעלות כרבע שעה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 30.9% 10.6% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב