דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 211 גרם למנה\יחידה (מספר המנות בין 8-10)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את מרכיבי הבצק (יוגורט, קמח, מלח וחמאה), לעבד לבצק גמיש ולהכניס למקרר לפחות לשעתיים.
  • 2 לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות). לגרר ולערבב את הגבינות.
  • 3 לחלק את הבצק לשני כדורים. לרדד את הכדור הראשון ולהניח בתבנית פיירקס כתחתית. לשפוך מעל את תערובת הגבינות.
  • 4 למעוך את הדלעת ולהניח מעל הגבינות.
  • 5 לרדד את הכדור השני ולהניח מעל הדלעת. להדק היטב את הבצק לתבנית.
  • 6 לערבב שמנת לקצפת עם ביצה ולשפוך מעל הבצק העליון.
  • 7 לזרות מעל שומשום.
  • 8 לאפות כ 40 - 50 דקות.

ניתן להשתמש מהגבינות שיש בבית. חשוב שגבינה אחת תהיה קצת פיקנטית. המתכון יכול להשתייך למתכוני חג שבועות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 39.8% 14.5% 43.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב