מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
שילוב מושלם של קרם שקדים ותפוחים בקרמל
- הכנת הבצק:
- 1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים (את המים בסוף).
- 2 משמנים את התבנית (תבנית 24), משטחים את הבצק ומהדקים סביב עם האצבעות.
- 3 אופים אפייה עיוורת (מניחים נייר אפייה ומעל קטניות) למשך כ- 20 דקות עד להזהבה.
- הכנת קרם השקדים:
- 1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה, אבקת הסוכר והביצים. מוסיפים את אבקת השקדים הטחונים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 2 מורחים את קרם השקדים על הבצק האפוי.
- הכנת התפוחים המקורמלים:
- 1 מניחים את התפוחים (גרני סמית) במחבת יחד עם הסוכר והחמאה, ומבשלים למשך כ- 5 דקות על להבה בינונית עד שהנוזלים מצטמצמים והתפוחים מתרככים ומתקרמלים.
- 2 מוסיפים לקרם השקדים את התפוחים המקורמלים, מפזרים שקדים מולבנים מעל ואופים בתנור כ- 45 דקות בחום של 165 מעלות.
- 3 מפזרים אבקת סוכר מעל.
- 4 מתענגים
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
32.9% |
8.4% |
55.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב