דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולית קלה להכנה בתוספת חלבה
עוגת שוקולית מושלמת עם נגיעות חלבה
  • 1 בקערה מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, השמן, השמנת להקצפה, הקמח, אבקת האפייה והשוקולית לאפייה. לבסוף מוסיפים את החלבה המגורדת ומערבבים בעזרת כף.
  • 2 משמנים תבנית מרובעת לעוגה ומעבירים לתוכה את תערובת העוגה.
  • 3 אופים את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 160-170 מעלות למשך כ- 40-45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש (תלוי בסוג התנור).
  • 4 הכנת קרם השוקולד: מרתיחים על הגז את השמנת המתוקה, מוסיפים את השוקולד המריר וממיסים עם השמנת.
  • 5 ברגע שהעוגה הצטטנה מעט מוזגים את הקרם על העוגה ומפזרים חלבה מגורדת מעל. הרי לכם עוגת שוקולית וחלבה מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת לעוגה (אפשר גם חד פעמית).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 37.1% 8.9% 51.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב