דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אטריות אורז מלא עם בצלים ופטריות
תבשיל אטריות אורז קל ומהיר להכנה
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה עם מכסה.
  • 2 חותכים את הבצלים לחצאי פרוסות דקות ומטגנים עד לשקיפות והשחמה קלה (במכסה סגור).
  • 3 חותכים את פטריות השמפיניון לפרוסות עבות, מוסיפים אותן למחבת וממשיכים לטגן.
  • 4 בזמן הטיגון מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 5 ממיסים את אבקת מרק הבצל במים הרותחים, מוסיפים למחבת יחד עם המלח והפלפל השחור, ומערבבים.
  • 6 מוסיפים את האטריות המבושלות למחבת ומערבבים הכל יחד בעדינות כמה דקות למיזוג טעמים.
  • 7 מניחים בכלי הגשה ואוכלים חם.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 11.1% 8.5% 75.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב