דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 1.13 ק"ג למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק ירקות טחון
מרק ירקות טחון מזין לחורף
  • 1 לשטוף, לקלף ולחתוך את הירקות לקוביות.
  • 2 על אש גבוהה לחמם את השמן בסיר בינוני, לטגן את הבצל תחילה, להוסיף את שאר הירקות ולהמשיך לטגן כ- 5 דקות (לערבב מדי פעם).
  • 3 להוסיף את המים, לתבל בתבלינים, להביא לידי רתיחה ולאחר מכן להמשיך לבשל את המרק למשך כ- 40 דקות על להבה בינונית.
  • 4 לחתוך את הפטרוזיליה לחתיכות גסות, להוסיף למרק ולרסק את המרק בעזרת מוט בלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי. הרי לכם מרק ירקות טחון חם וטעים!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.6% 7.5% 9.3% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב