דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 434 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אטריות אורז עם דלעת וג`ינג`ר בליווי ירקות
מנה טבעונית ללא גלוטן טעימה לצהריים
  • 1 חותכים את הבצל הסגול לרצועות ומטגנים במחבת עם שמן הזית עד להשחמה קלה למשך כ- 10 דקות.
  • 2 חותכים את הקישוא והפטריות לקוביות ומוסיפים אותם לבצל, מטגנים יחד למשך כ- 10 דקות נוספות תוך כדי ערבוב קל.
  • 3 מבשלים את אטריות האורז ע"פ הוראות היצרן (שימו לב כי מדובר באטריות אורז המיוצרות עם אבקת דלעת וג`ינג`ר).
  • 4 מיד בתום בישול האטריות מסננים ומוסיפים אותן לירקות שבמחבת, מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים הכל יחד כדקה.
  • 5 מגישים מיד ואוכלים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 18.2% 9.3% 64.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב