מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 149 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק פטריות וגריסי פנינה ביתי
- 1 בסיר גדול מטגנים את הבצל ב- 3 כפות השמן עד להזהבה קלה.
- 2 מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הגזר והסלרי (חוץ מהעלים - לשמור בצד) ומטגנים כ- 3 דקות תוך כדי ערבוב.
- 3 מוסיפים את הפטריות (שטופות ופרוסות), הפלפל השחור והכורכום, וממשיכים לטגן למשך עוד כ- 3 דקות.
- 4 מוסיפים כ- 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את תפוחי האדמה, עלי הדפנה וגריסי הפנינה, ומבשלים כחצי שעה.
- 5 כ- 10 דקות לקראת סוף הבישול מוסיפים את אבקת מרק העוף, עלי הסלרי ועלי הפטרוזיליה הקצוצים ומוכן - הרי לכם מרק פטריות וגריסים מושלם.
- 6 בהצלחה ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. כמות אבקת המרק במתכון (כף גדושה) גם מסמיכה את המרק מעט וגם יש בה מספיק מלח. במקום אפשר להוסיף כף שטוחה קמח או קורנפלור (להסמכה) מיד לאחר טיגון הפטריות ולערבב היטב..בנוסף, גם צריך להוסיף במקום כפית מלח (לפי הטעם).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.2% |
10.2% |
9.1% |
68.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב