דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 238 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבב טלה עטוף בחציל
מנה שאפשר רק להתענג עליה
  • 1 בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבי הקבב היטב, ויוצרים קציצות מעט מאורכות ברוחב של פרוסות החצילים (בערך 80 עד 100 גרם כל קציצה).
  • 2 במעבד מזון או בלנדר טוחנים את כל המרכיבים של הפסטו, טועמים ממליחים ומפלפלים לפי הצורך והטעם.
  • 3 במחבת חמה מחממים מעט שמן זית וצורבים את פרוסות החצילים (הפרוסות דק עם הקליפה) משני הצדדים (צריבה ולא טיגון מלא). מעבירים לנייר סופג.
  • 4 על כל פרוסת חציל מורחים מעט רוטב פסטו, מניחים מעל קציצת קבב ומגלגלים.
  • 5 מניחים על תבנית עם נייר אפייה, מפזרים מעל עלי תימין ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 10-12 דקות.
  • 6 לפני ההגשה מומלץ ליצוק מעל טחינה גולמית ומעט סילאן.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הטחינה והסילאן. שיטת ההכנה כוללת גם צריבה במחבת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 45% 32.4% 18.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.89 (0.97 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב