מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 651 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל אטריות שעועית עם ירקות
- 1 גוזרים (במספריים) את אטריות השעועית לאורך הרצוי ומשרים אותן בקערת מים רותחים למשך כ- 10 דקות.
- 2 במחבת מטגנים את הירקות בשמן הזית למשך כ- 10-15 דקות, עד שהם מתרככים ומזהיבים (אני בדרך כלל מטגנת במכסה סגור על אש נמוכה וכך האדים עוזרים לרכך את הירקות).
- 3 מוסיפים את התבלינים לירקות ומערבבים.
- 4 מסננים את אטריות השעועית מהמים, ומוסיפים למחבת עם הירקות.
- 5 מערבבים הכל יחד ומגישים מיד.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.9% |
12.8% |
6.4% |
74.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב