דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 261 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטה בצבעים ברוטב בולונז
  • 1 להתחיל עם רוטב הבולונז: להכניס למחבת שמן, לחמם, להוסיף בצל ולטגן עד לצבע שקוף.
  • 2 להוסיף את הבשר, לערבב, להוסיף רסק, מים, מלח, פפריקה, סוכר, ולבשל הכל ביחד בערך חצי שעה.
  • 3 מי שאוהב את הבשר מבושל יותר ויותר שרוף, שיבשל עד לדרגה שהוא אוהב.
  • 4 כשהמילוי מוכן, להניח בצד ולהכין את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 5 לאחר מכן, לשפוך את הבולונז, לערבב ולהגיש חם.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 12% 25.4% 59.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב