דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בשר קלות להכנה
קציצות בשר בקלי קלות
  • 1 לשים בקערה את בשר הבקר הטחון.
  • 2 להוסיף את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה, השום, המים, פירורי הלחם ושאר התבלינים.
  • 3 לערבב וללוש היטב.
  • 4 בידיים רטובות ליצור צורות קציצה ולעטוף בציפוי פירורי לחם.
  • 5 לטגן בשמן במחבת עד הזהבה משני הצדדים (כמות השמן מוערכת), ולהוציא לנייר סופג.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 22.6% 38.4% 34.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב