דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 639 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק עדשים וקארי
מרק עדשים וירקות נפלא בניחוח ובטעם קארי
  • 1 קוצצים את הכרישה, הגזר והסלרי לקוביות.
  • 2 מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הירקות עם עלה הדפנה כ- 7 דקות.
  • 3 מוסיפים את המים ואת העדשים החומות השטופות.
  • 4 מוסיפים את תפוח האדמה החתוך לקוביות, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 20 דקות על אש קטנה.
  • 5 מוסיפים את שימורי העגבניות (לקצוץ את העגבניות המקולפות לפני), הפטרוזיליה והתבלינים, מבשלים עוד 10 דקות והמרק מוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלה הדפנה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21.8% 5% 18.2% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב