דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפה שמרים במילוי שוקולד
מאפה שוקולד שילדים אוהבים
  • 1 להכניס לקערה את כל המצרכים מלבד מלית השוקולד, המחמאה למריחה והביצה למריחה.
  • 2 ללוש ידנית את כל המצרכים בקערה לבצק למשך כ- 5 דקות, לעטוף בנייר נצמד ולהניח במקרר למשך שעתיים.
  • 3 להוציא את הבצק מהמקרר, לרדד ולמרוח את המחמאה הרכה.
  • 4 לקפל את הבצק ל- 4 קיפולים, שוב לעטוף בנייר נצמד ושוב להכניס למקרר לשעתיים נוספות.
  • 5 לחלק את הבצק לשני חלקים וכל חלק לרדד למלבן.
  • 6 למרוח את השוקולד למריחה, לקפל את המלבן לשניים, להדק מעט, לחתוך למשולשים ולגלגל.
  • 7 למרוח ביצה טרופה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד להשחמה.
  • 8 לבשל את מצרכי הסירופ למשך כרבע שעה, ובעזרת מברשת למרוח כל מאפה שוקולד בסירופ החם.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל המאפים מעט שומשום (לא חובה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23% 7.4% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב