דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חמין טבעוני מתובל ללא גלוטן
חמין טבעוני ליום שבת קריר
  • 1 משרים את השעועיות והחומוס בקערת מים ללילה. בבוקר שוטפים ומסננים.
  • 2 מטגנים את הבצלים בשמן כ- 5 דקות עד להשחמה קלה, מוסיפים אליהם את שיני השום הקצוצות ומטגנים כ- 2 דקות נוספות.
  • 3 את תפוחי האדמה חותכים לרבעים, את הבטטה לקוביות, את הגזר לחצאי עיגולים עבים, את העגבניה לקוביות ואת ענפי הסלרי לחתיכות גדולות.
  • 4 מניחים את כל המרכיבים בסיר (כולל האורז, הפטרוזיליה והתבלינים) עם מכסה המיועד לאפייה בתנור, ומכסים במים רותחים (המים צריכים לכסות את כל המרכיבים ולעבור אותם בכס"מ).
  • 5 מכסים את הסיר ושמים בתנור בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.
  • 6 לאחר חצי שעה מנמיכים את המעלות ל- 120 ואופים כ- 6 שעות נוספות.
  • 7 אפשר להוציא את הסיר מדי פעם, לערבב בעדינות, לכסות ולהחזיר לתנור.
  • 8 אוכלים חם - טעים גם לילדים.
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 4.3% 10.8% 75%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב