דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 451 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל פתיתים עם שוקי עוף
שילוב פחמימות וחלבון
  • 1 לבקש מהקצב (או שאפשר לעשות זאת לבד) לחתוך את העצמות המיותרות בשוקיים.
  • 2 להמליח ולפלפל את השוקיים.
  • 3 לטגן את השוקיים בשתי כפות שמן מכל הכיוונים.
  • 4 לקצוץ את הבצל, הסלרי והפטרוזיליה.
  • 5 לחתוך לקוביות את הפלפל האדום, הפלפל הצהוב והגזר.
  • 6 לטגן באותו השמן את הירקות הקצוצים והחתוכים לקוביות.
  • 7 להרתיח את המים (6.5 כוסות) בסיר עם כפית מלח, להוסיף את הפתיתים, לבשל כ- 5 דקות ולסנן.
  • 8 לשים בקערה את הפתיתים ולהוסיף את הירקות המטוגנים, הכורכום והשמן הנותר.
  • 9 להניח בסיר בינוני מחצית מכמות הפתיתים, מעל להניח את השוקיים המטוגנים ולבסוף לכסות בכמות הנותרת של הפתיתים.
  • 10 לשפוך מעל חצי כוס מים רותחים ולהביא לרתיחה.
  • 11 לבשל כשעה על אש נמוכה מאוד.
טיפ למתכון
ניתן להשתמש במגוון הצבעים של הפלפלים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 19.6% 41.5% 36.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב