מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 217 גרם למנה\יחידה (מנה שווה לפוקצ`ה אחת)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פוקצ`ה טעימה שפותחת את התיאבון
- 1 מכל המצרכים של הבצק ללוש בצק באופן ידני במשך כ- 5 דקות (הבצק צריך להיות רך ודביק).
- 2 לאחר הלישה לאחד את הבצק בידיים משומנות ולהתפיח כשעתיים או עד שיכפיל את נפחו.
- 3 בינתיים לחמם את השמן במחבת ולטגן מעט את הבצל.
- 4 להוסיף את הפלפלים והפטריות, ולהמשיך לטגן על להבה נמוכה כ- 10 דקות עד להתרככות.
- 5 להוסיף את התבלינים, לערבב היטב שתי דקות נוספות ולקרר.
- 6 על משטח מקומח לחלק את הבצק ל- 8 כדורים, לרדד כל כדור לעלה בגודל פיתה, על כל פיתה לפזר מתערובת הבצל, הפלפלים והפטריות, ולהתפיח כ- 15 דקות נוספות.
- 7 לסדר את הפוקצ`ות על נייר אפייה בתוך תבנית, ולאפות בחום של 200 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הפלפל הכתום.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.9% |
14% |
10.6% |
73.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב