מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 בקערה לערבב בשר טחון, 5 שיני שום כתושות, אורז, פטרוזיליה, מחצית מכמות המלח, כמון, קינמון, כף רסק עגבניות וכף שמן. להניח בצד לספיגת טעמים.
- 2 לרוקן את הפלפלים ולשטוף, להניח בצד.
- 3 בסיר לחמם את יתרת השמן, להוסיף את הבצל הפרוס ושאר השום ולערבב.
- 4 להוסיף את יתרת הרסק, יתרת המלח, הפפריקה והכורכום ולערבב לתערובת אחידה. למלא במים עד מחצית מהסיר ולהביא לרתיחה.
- 5 למלא כל פלפל עד 3/4 מגובהו. במידה ונשאר עוד מלית ניתן להכין מהם קציצות.
- 6 כשרתח הרוטב יש להכניס בזהירות את הפלפלים הממולאים. להניח מעליהם צלחת חסינת אש ולכסות במכסה. להביא לרתיחה ולהנמיך.
- 7 להמשיך לבשל שעה-שעה וחצי עד לצמצום הנוזלים.
- 8 לבריאות.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר למלא גם תפו"א, עגבניה, פלפלים שונים, קישוא, כרוב ועוד.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.7% |
23.5% |
21% |
47.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב