דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 427 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • קוסקוס - 3 כוסות - סה"כ (450 גרם)
    מוכן
  • שמן קנולה - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
    לטיגון הבצל
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    חתוך לרצועות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • פטריות - 1/2 חבילה - סה"כ (105 גרם)
    טריות וחתוכות
  • כרוב - רבע יחידה בינונית (384.75 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן קנולה - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
    לטיגון החצילים
  • חציל - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (165 גרם)
    6 פרוסות חצילים מטוגנות
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • אבקת מרק בטעם עוף - כפית שטוחה (7 גרם)
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוסקוס מוקפץ
קוסקוס מוקפץ עם מגוון של ירקות
  • 1 להכין קוסקוס ביתי או להכין חבילת קוסקוס מוכן על פי הוראות היצרן (צריך סה"כ 3 כוסות קוסקוס מבושל.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד שקיפות.
  • 3 להוסיף את הגמבה להמשיך להקפיץ לעוד דקה.
  • 4 להוסיף את הפטריות לעוד חצי דקה של הקפצה, להוסיף את הכרוב ולהקפיץ עוד דקה ולסיום להוסיף את החציל המטוגן (סה"כ כ- 15 דקות הקפצה).
  • 5 לערבב ולהוסיף את התבלינים והקוסקוס המבושל.
  • 6 לערבב מעט ולהגיש חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 23% 9.8% 59.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב