דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 229 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פוטטוס ביתי
התוספת הכי טעימה לשניצל
  • 1 קולפים את תפוחי האדמה (או שוטפים ומשאירים עם הקליפה) וחותכים לפלחים. מעבירים לסיר, מכסים במים ומבשלים את פלחי תפוחי האדמה כ- 5 דקות. מסננים מנוזלים, מצננים ומייבשים מעט.
  • 2 מערבבים בקערה את הקורנפלור ופירורי הלחם יחד, מוסיפים את המיונז, רוטב הצ`ילי, השמן והתבלינים, ומערבבים.
  • 3 בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה יוצקים מעל פלחי תפוחי האדמה את תערובת המיונז והתבלינים, מערבבים ומורחים היטב. מפזרים מעל את השומשום.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות (טורבו) למשך כ- 45 דקות (תלוי בסוג התנור). מגישים פוטטוס ביתי חם היישר מהתנור וזוללים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בפסח אפשר להוסיף במקום פירורי הלחם המוזהבים פירורי מצה מוזהבים לשניצל.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 16% 7.2% 71.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב