מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות טעימות שכיף לארח איתן
- 1 במיקסר לשים את המחמאה עם הסוכר וסוכר הוניל, להקציף כ- 3 דקות, להוסיף את הביצים ומיץ התפוזים, להקציף עוד דקה ולהוסיף בהדרגה את הקמח התופח.
- 2 כשנעשה בצק להוציא מהמיקסר, לשים על השיש לפזר קצת קמח וללוש עוד דקה לאחידות בצק נעים רך ולא דביק.
- 3 בסיר קטן לשים את הדבש, להביא לחימום קל, להוסיף את האגוזים ולהרתיח.
- 4 לערבב ולתת להתקרר. בינתיים לחלק את הבצק ל- 3 כדורים שווים ולרדד לעובי של 1 ס"מ.
- 5 לפזר את הצימוקים על הבצק וכאשר האגוזים התקררו לפזר אותם גם על הבצק, לגלגל לרולדה ולחתוך עם חותכן (ראו תמונה).
- 6 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות, להניח את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, למרוח ביצה טרופה ולאפות במשך כ- 30 דקות.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר מעל העוגיות.
הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
27.3% |
9% |
63.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב