דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אצבעות פילו במילוי חלוה ושוקולד
אצבעות פילו מתוקות ומיוחדות, צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
  • 1 הכנת ה"אצבעות": על משטח עבודה נקי מניחים חצי עלה פילו ומורחים אותו במעט שמן, עליו מניחים עלה נוסף וגם אותו מורחים בשמן. חשוב לכסות את עלי הפילו במגבת כדי שלא יתייבשו.
  • 2 במרכז העלה מניחים 1-2 קוביות שוקולד, מעליהם מניחים בעדינות חטיף פינגרס חלוה ומגלגלים לסגירה. חוזרים על הפעולה עם שאר העלים ומכינים כך את כל האצבעות (סה"כ 14 אצבעות).
  • 3 מושחים מעט ביצה על כל אצבע ומפזרים שומשום.
  • 4 אופים על נייר אפייה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ- 10 דקות ועד להשחמה נאה (כאשר האצבעות זהובות למעלה ובתחתית).
  • 5 להכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים היטב את כל המרכיבים ומאחסנים בכלי. הצעת הגשה: על צלחת שטוחה, מגישים 2 אצבעות פילו חלוה לצד כדור גלידה ורוטב תותים.
  • 6 בתיאבון חיוך

המתכון באדיבות אחוה בשיתוף אתי בטיטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 18.8% 11.5% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב